Presenteer je vaardigheden met dit CV sjabloon.

PRESENTEER JE VAARDIGHEDEN MET DIT CV SJABLOON

Presenteer je vaardigheden op een perfect, mooi en zakelijke manier! Met dit cv-sjabloon vergroot je je kans om op te vallen bij je sollicitatie. Door dit curriculum vitae val je op omdat de meeste sollicitanten nog steeds een ouderwetse CV gebruiken. Op deze manier zorg je er voor dat werkgevers langer aandacht besteden aan jouw sollicitatie.


Dit sjabloon is zo ingericht dat je met basiskennis van Microsoft Word aan direct aan de slag kan. Je kunt alle teksten en kleuren  aanpassen naar je eigen persoonlijke smaak. De inhoud is alleen ter illustratie ingevuld.

CV Voorbeeld:

Sollicitatiebrief Voorbeeld:

Hoe download ik dit Word CV template?

GRATIS DOWNLOAD
klik hier om deze pagina via social media te delen
Gratis
Beperkt invulbaar
Geen motivatiebrief
CV5 logo
15 minuten wachten!
Verplicht delen

Klik hier om te delen en te downloaden.

"Bij Start People krijgen we iedere dag tientallen cv’s binnen. Het is opvallend hoe weinig mensen echt iets bijzonders maken van hun cv. Zonde, want met een beetje moeite maak je een curriculum vitae dat opvalt, inspireert en uitnodigt om je beter te leren kennen. En dat is precies wat je wilt, toch?"

Rianne Koene

Sollicitanten die onze CV's hebben gebruikt werken nu succesvol bij o.a.

Bedrijven
CV5.nl

CV's die wel werken!

Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.