Over Ons

Wie zijn wij?

CV5 is een klein bedrijf waar met een passie gewerkt wordt om u een grote selectie creatieve & overzichtelijke Word Cv's aan te kunnen bieden. We zijn misschien een klein bedrijf maar onze impact is groot. Meerdere klanten hebben met succes een baan kunnen vinden waarbij ze gebruikt hebben gemaakt van onze Word Cv's. Dit is waar alles voor doen en waar wij naar streven!


Wat bieden wij aan?

Onze specialiteit is het aanbieden van creatieve en overzichtelijke Cv's inclusief motivatiebrief in Word formaat die op een doeltreffende manier prikkels zullen opwekken bij werkgevers. Onze Word Cv voorbeelden worden altijd beschikbaar gemaakt voor lage prijs zodat het voor iedereen betaalbaar blijft, een aantal Word Cv's wordt zelfs GRATIS aangeboden! Bekijk ons Cv Template Overzicht en laat je verrassen door de hoge kwaliteit en creativiteit!


Onze Visie

In de huidige arbeidsmarkt is de competitie groter dan ooit, werkgevers worden overspoeld met Cv's. Het is belangrijk om jouw Cv te laten onderscheiden van de rest en daarbij willen wij jou graag helpen. We willen je een voorsprong geven op je concurrentie en je meer kans laten maken op die nieuwe baan! Wij vinden wij dat iedereen een kans moet hebben op zijn of haar droom baan, en dit kan door zich op een creatieve manier te presenteren op de arbeidsmarkt. Kwaliteit voor jou staat bij ons hoog in de vaandel!

Opportunities don't happen. You create them. 

Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.