Opvallend moderne cv inclusief motivatiebrief.

OPVALLEND MODERNE CV INCLUSIEF MOTIVATIEBRIEF

Wil je opvallen tussen de saaie zwart wit cv's? Dit moderne cv-layout zal een verademing zijn voor je volgende werkgever. Door de nette uitstraling en kleurencombinatie is dit een curriculum vitae, die in deze tijd past! Laat je volgende werknemer relevante informatie zien zoals, opleidingen die je hebt gedaan, werkervaring, prestaties die je behaald hebt in het verleden voor bedrijven, jouw vaardigheden. Ook is er ruimte voor overige informatie die belangrijk kan zijn voor het bedrijf waar je wilt gaan werken. De kleuren, lettertypen, en teksten zijn zelf makkelijk aan te passen in Microsoft Word. 

CV Voorbeeld:

Sollicitatiebrief Voorbeeld:

Hoe download ik dit Word CV template?

GRATIS DOWNLOAD
klik hier om deze pagina via social media te delen
Gratis
Beperkt invulbaar
Geen motivatiebrief
CV5 logo
15 minuten wachten!
Verplicht delen

Klik hier om te delen en te downloaden.

"Bij Start People krijgen we iedere dag tientallen cv’s binnen. Het is opvallend hoe weinig mensen echt iets bijzonders maken van hun cv. Zonde, want met een beetje moeite maak je een curriculum vitae dat opvalt, inspireert en uitnodigt om je beter te leren kennen. En dat is precies wat je wilt, toch?"

Rianne Koene

Sollicitanten die onze CV's hebben gebruikt werken nu succesvol bij o.a.

Bedrijven
CV5.nl

CV's die wel werken!

Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.