Multifuctionele CV inclusief portfolio pagina, ook ideaal voor een zzp'ers.

MULTIFUCTIONELE CV INCLUSIEF PORTFOLIO PAGINA, OOK IDEAAL VOOR EEN ZZP'ERS

Ook als je via je netwerk een ingang hebt zal je cv moeten bewijzen dat je de juiste persoon bent voor de klus. De arbeidsmarkt is competitief dus met een slechte eerste indruk verklein je de kans aanzienlijk. Dit betekent dat je curriculum vitae professioneel en onderscheidend moet zijn. Dit cv biedt naast een motivatiebrief een extra pagina voor je ervaring en een extra portfolio pagina om je werk te laten zien. Laat visueel zien wat jij hebt gedaan zoals, foto's van het werk als stukadoor, fotograaf, grafisch designer, ontwerper etc. Dit cv is makkelijk zelf aan passen met MS Word en bruikbaar voor diverse functies op de arbeidsmarkt.

CV Voorbeeld:

CV Voorbeeld:

CV Voorbeeld:

CV Voorbeeld:

Hoe download ik dit Word CV template?

GRATIS DOWNLOAD
klik hier om deze pagina via social media te delen
Gratis
Beperkt invulbaar
Geen motivatiebrief
CV5 logo
15 minuten wachten!
Verplicht delen

Klik hier om te delen en te downloaden.

"Bij Start People krijgen we iedere dag tientallen cv’s binnen. Het is opvallend hoe weinig mensen echt iets bijzonders maken van hun cv. Zonde, want met een beetje moeite maak je een curriculum vitae dat opvalt, inspireert en uitnodigt om je beter te leren kennen. En dat is precies wat je wilt, toch?"

Rianne Koene

Sollicitanten die onze CV's hebben gebruikt werken nu succesvol bij o.a.

Bedrijven
CV5.nl

CV's die wel werken!

Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.