Modern Word CV Template Inclusief Passend Sollicitatiebrief.

MODERN WORD CV TEMPLATE INCLUSIEF PASSEND SOLLICITATIEBRIEF

Met jouw CV maak je de eerste indruk, zorg dus dat je CV er écht uitspringt! Op deze manier vergroot je de kans dat je wordt uitgenodigd om op een sollicitatiegesprek te komen. Er zijn echter waarschijnlijk nog tientallen andere sollicitanten die dezelfde functie graag willen. Er vindt daarom vaak een eerste selectie plaats, bij deze selectie kijken bedrijven eerst naar jouw CV.

Op basis hiervan wordt besloten of je op gesprek mag komen. Download  dit CV Word sjabloon en pas deze aan met jouw eigen tekst en informatie. Door de kant & klare layout kun je o.a. de kleuren en lettertype makkelijk aanpassen en dit CV direct gebruiken als jouw visitekaartje voor je sollicitaties. Bij dit sjabloon zit een passend sollicitatiebrief inbegrepen.

CV Voorbeeld:

Sollicitatiebrief Voorbeeld:

Hoe download ik dit Word CV template?

OPTIE 1: PREMIUM
Plaats een bestelling en download dit CV met passend motivatiebrief.
OPTIE 2: GRATIS
Deel deze pagina via social media en download dit CV gratis.

GRATIS DOWNLOAD
Deel deze pagina via social media
Gratis
Beperkt invulbaar
Geen motivatiebrief
CV5 logo
5 minuten wachten!
Verplicht delen

Klik hier om te delen en te downloaden.

"Bij Start People krijgen we iedere dag tientallen cv’s binnen. Het is opvallend hoe weinig mensen echt iets bijzonders maken van hun cv. Zonde, want met een beetje moeite maak je een curriculum vitae dat opvalt, inspireert en uitnodigt om je beter te leren kennen. En dat is precies wat je wilt, toch?"

Rianne Koene

Sollicitanten die onze CV's hebben gebruikt werken nu succesvol bij o.a.

Bedrijven
CV5.nl

CV's die wel werken!

Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.