Modern en creatief cv met motivatiebrief .

MODERN EN CREATIEF CV MET MOTIVATIEBRIEF

Dit cv inclusief motivatiebrief is een blikvanger voor je volgende sollicitatie en zal zeker opvallen tussen de saaie stapels zwart wit cv's. Je kunt jouw informatie duidelijk laten zien zoals, opleidingen, relevante werkervaring, prestaties die je behaald hebt voor bedrijven, jouw vaardigheden, maar ook belangrijke key skills die een meerwaarde kunnen zijn voor het bedrijf waar je wilt gaan werken. Je kunt jouw talenkennis laten zien en belangrijke vaardigheden. De kleuren, lettertypen, grafische elementen en teksten zijn zelf makkelijk aan te passen in dit Microsoft Word sjabloon.

CV Voorbeeld:

Sollicitatiebrief Voorbeeld:

Hoe download ik dit Word CV template?

GRATIS DOWNLOAD
klik hier om deze pagina via social media te delen
Gratis
Beperkt invulbaar
Geen motivatiebrief
CV5 logo
15 minuten wachten!
Verplicht delen

Klik hier om te delen en te downloaden.

"Bij Start People krijgen we iedere dag tientallen cv’s binnen. Het is opvallend hoe weinig mensen echt iets bijzonders maken van hun cv. Zonde, want met een beetje moeite maak je een curriculum vitae dat opvalt, inspireert en uitnodigt om je beter te leren kennen. En dat is precies wat je wilt, toch?"

Rianne Koene

Sollicitanten die onze CV's hebben gebruikt werken nu succesvol bij o.a.

Bedrijven
CV5.nl

CV's die wel werken!

Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.