Modern CV Template 2019.

MODERN CV TEMPLATE 2019

Dit moderne CV van paars, grijs en wit, biedt ruimte voor al jouw kwalificaties en ervaring, evenals ruimte voor een profielfoto. Personaliseer dit CV  door de kleuren aan te passen naar je eigen smaak. Zo kun je de paarse onderdelen een andere kleur geven. Als je de lettertype wil vervangen kun je dit gemakkelijk doen in Word. Op deze manier maak je een perfect CV dat bij jouw persoonlijkheid past. Dankzij een passende sollicitatiebrief kan je met vertrouwen gaan solliciteren! 

CV Voorbeeld:

Sollicitatiebrief Voorbeeld:

Hoe download ik dit Word CV template?

GRATIS DOWNLOAD
klik hier om deze pagina via social media te delen
Gratis
Beperkt invulbaar
Geen motivatiebrief
CV5 logo
15 minuten wachten!
Verplicht delen

Klik hier om te delen en te downloaden.

"Bij Start People krijgen we iedere dag tientallen cv’s binnen. Het is opvallend hoe weinig mensen echt iets bijzonders maken van hun cv. Zonde, want met een beetje moeite maak je een curriculum vitae dat opvalt, inspireert en uitnodigt om je beter te leren kennen. En dat is precies wat je wilt, toch?"

Rianne Koene

Sollicitanten die onze CV's hebben gebruikt werken nu succesvol bij o.a.

Bedrijven
CV5.nl

CV's die wel werken!

Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.