Maak een goede eerste indruk met dit cv en sollicitatiebrief.

MAAK EEN GOEDE EERSTE INDRUK MET DIT CV EN SOLLICITATIEBRIEF

Een eerste indruk maar je maar één keer, zorg dus dat hij goed is! Aangezien als eerst wordt gekeken naar jouw cv is het daarom dus heel belangrijk dat deze er goed uitziet. Er zijn vaak nog vele andere sollicitanten. Het is daarom erg belangrijk dat jij er met jouw cv uitspringt, zodat jij wordt uitgenodigd om op gesprek te komen. Met dit horizontale cv inclusief sollicitatiebrief vergroot je kans aanzienlijk, door de indeling komt dit curriculum vitae professioneel over. Dit cv-sjabloon kun je na het downloaden direct zelf aanpassen in MS Word.

CV Voorbeeld:

Hoe download ik dit Word CV template?

GRATIS DOWNLOAD
klik hier om deze pagina via social media te delen
Gratis
Beperkt invulbaar
Geen motivatiebrief
CV5 logo
15 minuten wachten!
Verplicht delen

Klik hier om te delen en te downloaden.

"Bij Start People krijgen we iedere dag tientallen cv’s binnen. Het is opvallend hoe weinig mensen echt iets bijzonders maken van hun cv. Zonde, want met een beetje moeite maak je een curriculum vitae dat opvalt, inspireert en uitnodigt om je beter te leren kennen. En dat is precies wat je wilt, toch?"

Rianne Koene

Sollicitanten die onze CV's hebben gebruikt werken nu succesvol bij o.a.

Bedrijven
CV5.nl

CV's die wel werken!

Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.