Een overzichtelijk, groen, uniek, strak en duidelijk CV.

EEN OVERZICHTELIJK, GROEN, UNIEK, STRAK EN DUIDELIJK CV

Dit cv is visueel aantrekkelijk door de combinatie van vormgeving, kleuren en indeling. Voor de recruiter leest dit prettig en is overzichtelijk. Met dit CV sjabloon onderscheid jij jezelf van andere kandidaten, met een modern en professionele uitstraling! Dit cv lay-out biedt voldoende ruimte voor alle informatie en is gemakkelijk aan te passen voor een CV met meerdere pagina’s.Inclusief motivatiebrief. De tekst en kleuren zijn eenvoudig zelf aan te passen in Word.

CV Voorbeeld:

Sollicitatiebrief Voorbeeld:

Hoe download ik dit Word CV template?

GRATIS DOWNLOAD
klik hier om deze pagina via social media te delen
Gratis
Beperkt invulbaar
Geen motivatiebrief
CV5 logo
15 minuten wachten!
Verplicht delen

Klik hier om te delen en te downloaden.

"Bij Start People krijgen we iedere dag tientallen cv’s binnen. Het is opvallend hoe weinig mensen echt iets bijzonders maken van hun cv. Zonde, want met een beetje moeite maak je een curriculum vitae dat opvalt, inspireert en uitnodigt om je beter te leren kennen. En dat is precies wat je wilt, toch?"

Rianne Koene

Sollicitanten die onze CV's hebben gebruikt werken nu succesvol bij o.a.

Bedrijven
CV5.nl

CV's die wel werken!

Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.