Download dit CV format en maak een perfecte eerste indruk!.

DOWNLOAD DIT CV FORMAT EN MAAK EEN PERFECTE EERSTE INDRUK!

Wil jij eruit springen tussen de andere sollicitanten? Download dan dit CV format. Door de opvallende kleurcombinaties geeft dit CV een mooi, uniek maar tegelijkertijd ook een professionele uitstraling! Je profielschets en foto staan bovenaan en geven direct een eerste indruk van je persoonlijkheid. De onderdelen werkervaring, opleidingen , vaardigheden en zijn overzichtelijk ingedeeld. Er is ook extra ruimte voor overige informatie zoals zoals presentaties, onderscheidingen en erkenning, referenties of vrijetijdsbestedingen. Je krijgt bij dit CV-template ook een gratis sollicitatiebrief /motivatiebrief die volledig aansluit op de look van jouw cv.

CV Voorbeeld:

Sollicitatiebrief Voorbeeld:

Hoe download ik dit Word CV template?

GRATIS DOWNLOAD
klik hier om deze pagina via social media te delen
Gratis
Beperkt invulbaar
Geen motivatiebrief
CV5 logo
15 minuten wachten!
Verplicht delen

Klik hier om te delen en te downloaden.

"Bij Start People krijgen we iedere dag tientallen cv’s binnen. Het is opvallend hoe weinig mensen echt iets bijzonders maken van hun cv. Zonde, want met een beetje moeite maak je een curriculum vitae dat opvalt, inspireert en uitnodigt om je beter te leren kennen. En dat is precies wat je wilt, toch?"

Rianne Koene

Sollicitanten die onze CV's hebben gebruikt werken nu succesvol bij o.a.

Bedrijven
CV5.nl

CV's die wel werken!

Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.