Curriculum vitae met logo's van jouw opleidingen en ex werkgevers.

CURRICULUM VITAE MET LOGO'S VAN JOUW OPLEIDINGEN EN EX WERKGEVERS

Val nog meer op bij je volgende sollicitatie. Door logo's te gebruiken van jouw opleidingen en bedrijven waar je gewerkt hebt, zal dit nog sterker jouw ervaring benadrukken. De logo's zijn zelf makkelijk te vervangen. Laat op deze unieke cv, jouw talenten en vaardigheden op een pakkende manier zien. Dankzij dit unieke lay-out kun je jezelf uitstekend presenteren... succes met je nieuwe baan!


* Onderzoek wel eerst of je de logo's van je voorafgaande opleidingen en werkgevers mag gebruiken om jezelf te promoten.

CV Voorbeeld:

Sollicitatiebrief Voorbeeld:

Hoe download ik dit Word CV template?

GRATIS DOWNLOAD
klik hier om deze pagina via social media te delen
Gratis
Beperkt invulbaar
Geen motivatiebrief
CV5 logo
15 minuten wachten!
Verplicht delen

Klik hier om te delen en te downloaden.

"Bij Start People krijgen we iedere dag tientallen cv’s binnen. Het is opvallend hoe weinig mensen echt iets bijzonders maken van hun cv. Zonde, want met een beetje moeite maak je een curriculum vitae dat opvalt, inspireert en uitnodigt om je beter te leren kennen. En dat is precies wat je wilt, toch?"

Rianne Koene

Sollicitanten die onze CV's hebben gebruikt werken nu succesvol bij o.a.

Bedrijven
CV5.nl

CV's die wel werken!

Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.