CV Invulservice

CV INVULSERVICE - Binnen 48 uur klaar om te solliciteren!

Heb je moeite met Word om een mooi en perfect CV te maken of heb je simpelweg de tijd niet er niet voor? Met onze invulservice kan je ons jouw huidige cv laten opmaken in een CV-template van jouw keuze. Op deze manier bespaar je tijd en moeite en heb je dus meer tijd over om te solliciteren.

Let op! De inhoud van je huidige CV wordt over genomen in je nieuwe CV template, wij herschrijven je CV niet. Check je huidige CV daarom eerst goed.

Keuze uit unieke & professionele CV-templates

Voor elke functie hebben we mooie layouts en designs beschikbaar. Voor ieder vakgebied zijn er CV templates met een GRATIS passend motivatiebrief.

Je CV-template binnen 24-48 uur klaar

Binnen 2 werkdagen ontvang je jouw vernieuwde, professioneel en perfect CV zowel in Word als in PDF in je mailbox.

Profielfoto

Een foto is geschikt is om jezelf op een promotionele manier te laten zien. Heb je een profielfoto dan wordt deze bijgesneden en als profielfoto geplaatst.

Inclusief GRATIS Word CV Template

Maak je gebruik van onze invulservice dan is dit inclusief een GRATIS Word CV template, dus je hoeft niet extra voor de template te betalen.

In MS Word & PDF zodat je direct kan solliciteren!

Je ontvangt je CV zowel in Word en PDF formaat. Je kan het CV zelf nog aanpassen in Microsoft Word. Zo kan je de gegevens later altijd nog bewerken indien nodig.

 
 

Hoe laat ik mijn CV invullen?

1. Bekijk ons CV template overzicht en kies een template.
2. Voeg onze invulservice toe aan je bestelling.
3. Vul het formulier in dat beschikbaar wordt na je bestelling.
4. Wij gaan direct aan de slag.
 


Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.