Modern CV Template In Word Format.

MODERN CV TEMPLATE IN WORD FORMAT

Een creatief CV is de ideale manier om indruk te maken op jouw toekomstige werkgever. Een recruiter besteed gemiddeld vijf seconden aan een CV, dit is de tijd die je krijgt om te laten zien dat jouw CV wél de moeite waard is om door te nemen. Relevante inhoud gecombineerd met een mooi en een professionele uitstraling vergroot de kans aanzienlijk op een sollicitatiegesprek. Dit template is perfect te gebruiken voor diverse functies door de neutrale look. De kleuren en onderdelen zijn makkelijk aan te passen in Word. 

CV Voorbeeld:

Sollicitatiebrief Voorbeeld:

Hoe download ik dit Word CV template?

GRATIS DOWNLOAD
klik hier om deze pagina via social media te delen
Gratis
Beperkt invulbaar
Geen motivatiebrief
CV5 logo
15 minuten wachten!
Verplicht delen

Klik hier om te delen en te downloaden.

"Bij Start People krijgen we iedere dag tientallen cv’s binnen. Het is opvallend hoe weinig mensen echt iets bijzonders maken van hun cv. Zonde, want met een beetje moeite maak je een curriculum vitae dat opvalt, inspireert en uitnodigt om je beter te leren kennen. En dat is precies wat je wilt, toch?"

Rianne Koene

Sollicitanten die onze CV's hebben gebruikt werken nu succesvol bij o.a.

Bedrijven
CV5.nl

CV's die wel werken!

Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.