CV sjabloon + gratis sollicitatiebrief template.

CV SJABLOON + GRATIS SOLLICITATIEBRIEF TEMPLATE

Door dit onderscheidende en opvallende Word CV sjabloon en passend sollicitatiebrief zullen werkgevers verrast zijn. Dit CV valt direct op door de ''sticky note'' onderdelen. De combinatie van grijs, blauw en overzichtelijke indeling geeft een professioneel, mooi en unieke uitstraling. De werkgver krijgt meteen een indruk van je doordat de profielschets meteen te lezen is. Onderdelen, en lettertypen zijn eenvoudig aan te passen in Word. Op deze manier zul je opvallen tussen andere sollicitanten en hierdoor ook de kans vergroten op een sollicitatiegesprek!

CV Voorbeeld:

Sollicitatiebrief Voorbeeld:

Hoe download ik dit Word CV template?

GRATIS DOWNLOAD
klik hier om deze pagina via social media te delen
Gratis
Beperkt invulbaar
Geen motivatiebrief
CV5 logo
15 minuten wachten!
Verplicht delen

Klik hier om te delen en te downloaden.

"Bij Start People krijgen we iedere dag tientallen cv’s binnen. Het is opvallend hoe weinig mensen echt iets bijzonders maken van hun cv. Zonde, want met een beetje moeite maak je een curriculum vitae dat opvalt, inspireert en uitnodigt om je beter te leren kennen. En dat is precies wat je wilt, toch?"

Rianne Koene

Sollicitanten die onze CV's hebben gebruikt werken nu succesvol bij o.a.

Bedrijven
CV5.nl

CV's die wel werken!

Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.