CV template op maat laten maken

Thema

Een curriculum vitae is jouw persoonlijke visitekaartje. Dit is het eerste wat bij recruiters in het oog springt, waar ze je aan herkennen én door onthouden. Wij kunnen een cv layout maken dat past bij jouw droombaan en aansluit bij jou als persoon.

CV INVULSERVICE SNEL EEN PERFECT CV TEMPLATE

CV TEMPLATE INVULSERVICE - Binnen 24 uur klaar om te solliciteren!

Heb je moeite met Word om een mooi en perfect CV te maken of heb je simpelweg de tijd niet er niet voor? Met onze invulservice kan je ons jouw huidige cv laten opmaken in een CV template van jouw keuze. Op deze manier bespaar je tijd en moeite en heb je dus meer tijd over om te solliciteren.


Keuze uit unieke & professionele CV templates

Een origineel en helder CV springt er direct uit. Je hebt er tijd en energie ingestoken en niet onbelangrijk: het is de allereerste indruk die je maakt. Voor een werkgever is een mooi en overzichtelijk CV makkelijker te lezen en te onthouden. Daarom hebben wij voor elke functie een bijpassende CV format en ontwerpen beschikbaar. Daarnaast zorgen wij voor een compleet CV pakket. Je ontvangt bij elke CV template ook een passende motivatiebrief. Zo komt het helemaal verzorgd over bij jouw nieuwe werkgever.

Je CV template binnen 24-48 uur klaar

Binnen 2 werkdagen ontvang je jouw vernieuwde, professioneel en perfect CV zowel in Word als in PDF in je mailbox.
Dit geldt voor de invulservice. Kan je alles prima alleen af? Dan heb je alles al binnen 5 minuten binnen.

Profielfoto

Een foto is geschikt is om jezelf op een promotionele manier te laten zien. Heb je een CV profielfoto dan wordt deze passend bijgesneden en als profielfoto gebruikt.

Inclusief GRATIS Word CV Template

Maak je gebruik van onze invulservice dan is dit inclusief een GRATIS Word CV template, dus je hoeft niet extra voor de template te betalen.

In Microsoft Word & PDF zodat je direct kan solliciteren!

Je ontvangt de CV zowel in Word en PDF formaat. Mocht je later nog aanpassingen willen doen aan je CV dan kan dit direct in Microsoft Word. Zo kan je de gegevens later altijd nog bewerken indien nodig.

 
 

Hoe laat ik mijn CV template invullen met de invulservice?

1. Bekijk ons CV format overzicht en kies een template.
2. Voeg onze invulservice toe aan je bestelling.
3. Vul het formulier in dat beschikbaar wordt na je bestelling.
4. Wij gaan direct aan de slag.
 

Een voorbeeld CV voor elk vakgebied

Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.