CV template op maat laten maken

Een curriculum vitae is je persoonlijke visitekaartje. Dit is het eerste wat bij recruiters in het oog springt, waar ze je aan herkennen én door onthouden. Wij kunnen een cv layout maken dat past bij jouw persoonlijkheid.

CV INVULSERVICE SNEL EEN PERFECT CV

CV INVULSERVICE - Binnen 48 uur klaar om te solliciteren!

Heb je moeite met Word om een mooi en perfect CV te maken of heb je simpelweg de tijd niet er niet voor? Met onze invulservice kan je ons jouw huidige cv laten opmaken in een CV-template van jouw keuze. Op deze manier bespaar je tijd en moeite en heb je dus meer tijd over om te solliciteren.


Keuze uit unieke & professionele CV-templates

Voor elke functie hebben we mooie layouts en designs beschikbaar. Voor ieder vakgebied zijn er CV templates met een GRATIS passend motivatiebrief.

Je CV-template binnen 24-48 uur klaar

Binnen 2 werkdagen ontvang je jouw vernieuwde, professioneel en perfect CV zowel in Word als in PDF in je mailbox.

Profielfoto

Een foto is geschikt is om jezelf op een promotionele manier te laten zien. Heb je een profielfoto dan wordt deze bijgesneden en als profielfoto geplaatst.

Inclusief GRATIS Word CV Template

Maak je gebruik van onze invulservice dan is dit inclusief een GRATIS Word CV template, dus je hoeft niet extra voor de template te betalen.

In MS Word & PDF zodat je direct kan solliciteren!

Je ontvangt je CV zowel in Word en PDF formaat. Je kan het CV zelf nog aanpassen in Microsoft Word. Zo kan je de gegevens later altijd nog bewerken indien nodig.

 
 

Hoe laat ik mijn CV invullen?

1. Bekijk ons CV template overzicht en kies een template.
2. Voeg onze invulservice toe aan je bestelling.
3. Vul het formulier in dat beschikbaar wordt na je bestelling.
4. Wij gaan direct aan de slag.
 

Een voorbeeld CV voor elk vakgebied

Inhoud / tips CV templates

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je het cv template binnen enkele minuten in Word format. De templates zien het hetzelfde eruit als onze cv voorbeelden op de website en zijn nu inclusief gratis passend sollicitatiebrief.

Persoonlijk profielschets

Wat is een profielschets?

Een profielschets is een korte pitch waarin je jezelf beschrijf als persoon, jouw karakter en enkele eigenschappen die ook aansluiten bij het profiel van de functie waarop je solliciteert. Vertel je passies,  waar jij je betrokken bij voelt en wat jij echt belangrijk vind in het leven. Hou je persoonlijk profiel beperkt van vier tot maximaal zeven tekstregels. Voorbeelden van profielschetsen per vakgebied vind je hier.

Profielfoto

Waarom een profielfoto op je CV?

Er zijn vele discussies of je wel of niet een pasfoto moet plaatsen op je CV. Wij adviseren je wel om een foto te plaatsen omdat de kans is groot dat je door de recruiter gezocht wordt op Linkedin, Facebook, Twitter of Instagram. Help de werkgever een handje door alvast een foto van jezelf mee te geven bij je CV. Voorbeelden van een goede en slechte profielfoto’s vind je hier.

Persoonlijke gegevens  

Welke persoonlijke gegevens vermeld ik op mijn CV?

Op je cv plaatst je persoonsgegevens zoals je geboortedatum, adres, contact gegevens zoals telefoonnummer, e-mailadres en b.v. sociale media zoals Linkedin. Dingen zoals nationaliteit, geslacht burgerlijke stand  en kinderen zijn overbodig en niet meer van deze tijd en is bijna nooit relevant.

Werkervaring

Welke werkervaring zet ik op mijn CV?

Begin met de meest relevante baan. Indien je al ervaring hebt in de gevraagde werkzaamheden, omschrijf dan in detail wat je verantwoordelijkheden waren en waar je werkzaamheden uit bestonden. Bovenaan staat dus je huidige of je laatste baan, daaronder staat de baan die je daarvoor had, enzovoort. Ga niet langer dan tien jaar terug, dit om je cv niet te lang te maken. De rest kan je in een sollicitatiegesprek toelichten.

Nevenwerkzaamheden

Wat valt er onder nevenactiviteiten?

Nevenactiviteiten zijn onbetaalde of betaalde activiteiten die je naast je baan verricht. Dit kan o.a. vrijwilligerswerk zijn, een hobby maar ook betaalde freelance diensten of vereniging waar je aan deel neemt. Vermeld alleen die nevenactiviteiten als ze een duidelijke relatie hebben met de baan waarop je solliciteert.

 

Opleidingen en cursussen

Welke opleidingen en cursussen zet ik op mijn CV?

Begin met de meest relevante opleiding / cursussen  en geef aan of je het diploma wel of niet gehaald hebt. Vermeld alleen relevante opleidingen, cursussen of stages welke een toegevoegde waarde hebben voor de functie waarop je gaat solliciteren.

Het is beter om geen basis- en middelbare scholen te vermelden tenzij dit je laatst genoten opleiding is.

 

Vaardigheden (Competenties)

Wat zijn vaardigheden / competenties ?

Vaardigheden of competenties zijn handelingen waar je bedreven in bent. Plaats alleen vaardigheden die relevant zullen zijn voor de vacature waar je op solliciteert. We raden het aan om altijd vaardigheden op je cv te zetten.

Enkel voorbeelden van vaardigheden zijn:

Besluitvaardigheid
Computervaardigheid
Discipline
Zelfontwikkeling
Besluitvaardigheid
Motiveren
Doorzettingsvermogen
Omgaan met kritiek
Praktische instelling
Stressbestendigheid
Zelfbeheersing
Talenkennis

Prestaties

Vergroot de impact van jouw CV door het benoemen van prestaties die jij hebt behaald. Hiermee laat je zien waarvoor een werkgever jou moet hebben, wat jouw inzet heeft opgeleverd, je toont aan voor welke problemen jij de oplossing bent en je laat zien dat je een bepaalde ervaring hebt.

Voorbeelden van prestaties op je CV:

Meer omzet hebt behaald voor een bedrijf
Je een effectieve campagne heb opgezet
Tijdwinst hebt behaald voor een bedrijf
Een procedure hebt verbeterd
Je een training hebt opgezet

Talenkennis

Welke talenkennis plaats ik op mijn CV?

Beheers je meerdere talen vermeld dit dan ook op je CV. Het kunnen spreken, lezen en schrijven van meerdere talen kan altijd van waarde zijn voor een werkgever. Wanneer je een buitenlandse naam hebt, is het verstandig om in ieder geval te laten zien dat je je de Nederlandse taal wel goed beheerst. Dit kan voorkomen dat je onterecht wordt afgewezen tijdens een eerste selectie.

Hobby’s en interesses

Moet ik hobby’s en interesses?

Probeer je hobby’s & interesses zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de behoefte van de werkgever. Lees daarom de vacature goed door en vertaal jouw hobby’s door naar de functie waar je op solliciteert. Als er in de vacature bijvoorbeeld gevraagd om iemand met organisatorische capaciteiten en jij zit toevallig in het bestuur van een voetbalclub, zet dan niet in je CV dat je hobby voetbal is, maar dat je bestuurslid bent van de voetbalclub.

Referenties

Welke referenties geef ik op?

Omdat het beeld dat referenten van jou schetsen erg belangrijk kan zijn bij een selectieproces, is het belangrijk goed na te denken wie je als referentie opgeeft. Dit kunnen b.v. werkgevers, zakenrelaties, docenten of non-profit organisaties zijn.

Het is het beste om mensen te noemen die daadwerkelijk iets kunnen zeggen over de geweldige prestaties die je recentelijk hebt verricht. Vraag referenten altijd toestemming om als referent te dienen! Niets is erger dan naar iemand te verwijzen die van niets weet of die jou misschien niet eens kent.

Levensmotto

Waarom een levensmotto op mijn cv?

Een levensmotto kan in één zin vertellen hoe jij in het leven staat en wat jij echt belangrijk vind in het leven. Dit verteld ook veel over je persoonlijkheid en is een aanvulling op je cv.

Sollicitatiebrief

Onze cv templates zijn inclusief gratis sollicitatiebrief.

Gebruik in je motivatiebrief trefwoorden die relevant zijn voor de functie en in het marktgebied. Door de juiste trefwoorden te gebruiken zal je motivatiebrief interesse wekken bij de recruiter. Wanneer je op een functie solliciteert waar veel sollicitanten op af komen kan dit een goed hulpmiddel zijn om op te vallen.

 

Belangrijke tips

Beperk je CV  maximaal tot 2 pagina’s, de meeste recruiters krijgen dagelijks vele cv’s en hebben weinig tijd om deze door te lezen. Hou je cv kort en relevant!

Check je cv op spelfouten, dit kan een reden zijn voor een recruiter om je af te wijzen.

 

Problemen met je cv maken / aanpassen?

kijk op onze vraag en antwoord pagina om eventuele problemen op te lossen

 
Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.